Godkväll :)

Har tänkt att skriva flera gånger under dagen men haft fullt upp! Fan tiden går så snabbt ibland och allt går bara i ett! Men här är bilderna från morgon promenaden 🙂 super fin morgon med mina bästa 🙂

På skolan fick jag en hel del gjort men inte alltB det blev lite nya skyltar och så men inte så mycket mer! Dock har jag en del att göra med 3 tröjjor till kl 9.50 i morgon hoppas jag hinner lösa det tills imorgon 🙂 jag tänkte att jag ska försöka att sova här strax 🙂 är väldigt trött 🙂 Hr vart och handlat, gått tre promenader med hundarna och dammsugit hela lägenheten och nu duschat och ska nu äntligen få sova 🙂 jag hoppas att dagen i morgon blir lika bra 🙂

Men även om man går upp innan soluppgång och slutar jobbet i tid till solnedgång så har jag sällan sett så fina solnedgångar som jag upplevt här 🙂 Norrland har fått ner mig på jorden och jag försöker att leva och konsumera mer ekologiskt och närproducerat och mer enligt miljön 🙂 seconhand är nu min vän jag har med hjälp av min älskade sambo hittat tillbaka till mig själv vilket är så underbart ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s