Godmorgon…

Jag har då vart vaken sedan 03… inte så kul men har legat och vilat för några minuter sedan så bestämde sig hundarna för att dem också ville ut och få frukost… detta genom att börja bråka… suck alltså! Ibland blir man så irriterad 😂 fast att dem är så söta ❤️❤️ men nu ligger vi än en gång i sängen jag kan inte sova men hundarna har fått frukost och vart ute en första gång så nu behöver jag inte gå ut förrän efter min och älsklingens frukost 🙂

Jag ska sätta mig och göra en vecko plan för maten också idag 🙂 men det kommer sen 🙂 nu blir det att försöka vila 🙂 ställa om klockan till kl 05.45 då hundarna redan vart ute och försöka att sova tills dess ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s