Godmorgon :)

Då var det onsdag 🙂 jag ska strax försöka att gå ut med hundarna så jag får det gjort så ska jag sitta och kolla lite på alla uppgifter i åk 8a och åk 7 🙂 för i morgon är det betygsnack med eleverna 🙂 så då behöver dem ha info 🙂 super bra 🙂 jag får fråga rektorn här idag hur detta går till 🙂

Jag har sovit gott 🙂 lite halv trött men inte så farligt men har ganska ont i magen för tillfället så ska ligga och försöka sträcka ut mig här för att se om det blir bättre 🙂

Jag har idag möte med sjukgymnasten så det känns bra även om det är så att jag får gå lite tidigare ifrån jobbet :/ men det blir perfekt 🙂 så på fredag ska jag ringa om en tid till läkaren igen för då kanske han hade tid! Ja det är som vanligt en hel vetenskap för hur jag ska göra för att få tag l rätt läkare 🙂

Men nu ska jag försöka ta mig upp här :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s