Vilken dag :)

Det har gått super med hörapparaterna idag 🙂 och älsklingen och jag fick upp tavlorna och fixade klart i vardagsrum och hall 🙂 så nöjd blev jag 🙂 och han med 🙂 äntligen är det lite ordning igen 🙂 och det blev så bra när jag valde att möblera om 🙂

Och nu ligger jag skavfötters med Alva som tycker att det är hennes säng, hennes tur att sova på kudden och att det är hon som bestämmer 😂 jag som inte orkar bråka låter henne vara för tillfället 😂

Men nu efter allt jobb med detta så blir det att sova 🙂 för i morgon så ska det vara betygssnack hela förmiddagen så måste vara pigg och klar i huvudet för det 🙂

Så god natt hoppas ni haft en bra dag 🙂

Juste var ju även hos sjukgymnasten idag 🙂 vilket kändes bra men… ja mina stora muskler är avaktiverade och nej jag får ännu inte träna så fick övningar för att ”väcka”-kroppen! Så nu blir det övningar varje dag! Och så ska jag på vatten gymnastik 🙂 så nu är jag på g! Så kanske jag ska få något för min värk i ryggen nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s