Hemma efter en intensiv dag!

Ja jag står här och lagar mat efter både betygssamtal med alla elever, lektion med åk 6 och elevens val med mina sötnosar! Bråk med elever och 2 olika möten! Så jag är ganska trött i huvudet men men vad gör det! Det är fint och städat hemma tvätten är igång älsklingen är hemma och jag har börjat med köttfärssås och spaghetti 🙂 mmm 🙂

Bilen har blivit tvättad också idag direkt efter jobbet 🙂 det gjorde hjärtat medans jag tog ut hundarna så åkte vi hem sedan 🙂

Så har jag suttit med två elever gått igenom

Läxor med en och en medans vi kollade på det okända 🙂 bästa sättet för

Elever att avsluta dagen på torsdagar 🙂

Men nu ska vi äta och fortsätta kvällen här ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s