Godmorgon :)

Alva, jag och älsklingen ligger i sängen 🙂 jag vaken 🙂 Alva på älsklingens ben och sover 🙂 älsklingen snarkandes och i kläder… Hahaha vet inte hur det hände 😂😂 Hahaha men men han sover gott så det kanske funkar det med 🙂 jag har ju dock halvt fobi för att sova med kläder 😂 det bara trasslar sig! 😂😂 ska väl ut med hundarna här i kylan men har ganska ont i kroppen så får försöka vakna upp lite snällt här idag 🙂 så ligger och snapar 😂

Men planeringen idag:

Jag måste jobba lite med alla inlämningar

Jag måste vika tvätten

Jag måste virka lite

Jag ska försöka sy lite skjortor 🙂

Så jag har tyvärr lite att göra utöver den träning jag nu är ordinerad och att ta hand om hundarna 🙂 men men tur man har hela dagen på sig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s