Mat!

Hahaha efter ett visst utbrott från mig för att jag var hungrig och törstig så blev det sibylla efter en tripp till både Ö&B och systemet för att köpa alkoholfritt vin och cider till mig och lite öl till älsklingen 🙂

Vi sitter i soffan äter mat och kollar på ”say yes to the dress” så bra 🙂 men älsklingen kollar på travet på mobilen 🙂

Sängen är snyggt bäddad idag för hundarna blev duschade förut och blev sjukt irriterade över detta 😂 mina små surgrisar! Men nu efter lite fjäsk en promenad och pommes och hamburgare så är vi än en gång vänner 🙂

På Ö&B blev det lite shopping för de stackars fåglarna som behöver mat för vintern så talgbollar, utan plast för att inte skräpa ner och en hållare till denna i rött som vi ska hänga på balkongen 🙂 hållaren hade även ett tak så dem kan äta i lugn och ro 🙂 allt för våra fåglar 🙂 och hundarna fick också lite saker 🙂

En kalender var till december 🙂 Hahaha med en godis varje dag 🙂 super kul 😉 och nya tandpinnar med glukosamin som är bra för lederna som vi ska prova nu 🙂 allt för yras leder och för att hon ska må så bra som möjligt 🙂 underbart 🙂

Nu ikväll blir det att åka till Belinda, Tobbe och barnen och äta och umgås 🙂 det ska bli så fantastiskt kul 🙂 att bara få hänga där lite 🙂 men nu kanske jag ska få lite gjort här innan vi ska iväg kan inte låta dagen gå till spillo till att slö kolla på ”Say yes to the dress”. 😂😂 även om det är det enda som jag kan begära av en lördag att ligga i soffan med Alva och yra brevid och älsklingen här ❤️❤️ mer är detta behöver jag inte ❤️❤️

❤️❤️Älskar vår familj ❤️❤️

Slappisarnas dag idag ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s