Mys lördag med Alva :)

Ja jag tänkte ju gå en långpromenad med hundarna i det fina vinterlandskapet jag trodde set var 🙂 isf från fönstret sett! Men det regnade självklart…. så ja…. det var ju inte så kul att gå någon längre bit varken för mig eller hundar!

Men det blev en liten promenad iaf 🙂 super skönt och hundarna blev lika glada som mig när vi var hemma igen 🙂 sen då tänkte jag fixa tvätt men hade en liten ledsen Alva som tyckte att hon skulle mysa. Hon har gått som en svans efter mig! Så det blev först mys i soffan!

Sedan lade vi oss i sängen för att väcka den snarkande påklädda lunsen i sängen 😂😂😂 men han vaknade typ själv så jag och Alva fick ännu mer tid att mysa 🙂

Vet inte vad det är med henne men det är super mysigt 🙂 ❤️❤️❤️

Älskade hund ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s