Vaken och i tankar!

I går kväll alltså fredag då det tekniskt sett är lördag morgon 🙂 nu ligger jag vaken efter samtal med en ganska full sambo 😂 han kom hem iskall här för en stund sedan och har nu däckat i sängen med Alva❤️❤️ sötnosarna ❤️❤️ men ja jag kan iaf inte sova nu :/ suck alltså :/ men vad ska man göra när huvudet är fast i tankar och kroppen gör både ont och är öm.

Tankarna går kring min familj, kring hundarna men främst kring mitt mående och min dröm att starta ett eget företag! Nu är det dags! Jag måste göra klart min plan! Fixa hemsidan och alla de papper som behövs ett litet go liksom :)! Måste också fixa alla de uppgifter som elever gjort och ska rättas 🙂 men jag känner mig full av energi för allt detta och för att ta tag i lite som finnas att göra i gästrummet 🙂

Det finns gardiner som ska sys! Det finns skjortor som ska sys! Det finns tvätt som ska vikas mm 🙂 så sjukt skönt 🙂 ska försöka ha en dag i produktivitet i morgon 🙂 hoppas denna känsla håller i sig 🙂 men nu ska jag försöka att sova är tanken iaf 🙂 slappna av och inte oroa sig så mycket❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s