Godmorgon :)

Igårkväll blev det Bingolotto men ja som vanligt så vann man ju inget men en trevlig kväll var det iaf 🙂 just nu sitter jag och äter frukost och försöker från avstånd väcka älsklingen 😂 hundarna och jag har redan vart ute och gått 🙂

Men som vanligt var dem högt och lågt och detta att försöka få kort på dem gick ju sådär 😂😂 dem sprang och alla kort utom detta på Alva blev kaos 😂😂 Hahaha 😉 men sånt är livet med mina Border systrar 😂 älskade Ni 🙂 idag så ska jag försöka komma ikapp en hel del på lektionerna och jobba som bara den 🙂 måste försöka få kontakt med rektorn med 🙂 men sånt löser sig 🙂

Ne nu blir det frukost❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s