Hemma :)

Ja dagen har gått åt till att fixa olika typer av lektioner och saker ur min hjälp låda 🙂 och snart tror jag att jag är ikapp 🙂 eller rättare sagt i morgon under dagen så kommer jag att vara ikapp 🙂 så skönt 🙂 ska föröka rätta ännu lite uppgifter här ikväll men nu tar jag det lite soft tills maten är klar 🙂

Men idag så har jag målat två stycken märken till något lag (borde veta vilket). Fixat ett linne, fixat 4 stycken tröjjor som hade någon bit som skulle sprättats hjälpt en i åk 9 att klippa ut klart sina mallar i Tricot tyget då lektionen hann ta slut för henne 🙂 så det känns bra 🙂 fick lagat ett par av elevernas byxor också som han hade på sig då han halkat i vinter vägarna som är här idag 🙂

Hemma så gick jag ut med mina två sötnosar och tog en liten promenad 🙂 och vi tog oss en liten kiss runda bara så det var skönt 🙂 vi får gå längre sedan 🙂 när jag kom in igen från promenaden så fixade jag pajdegen (som jag köpt) och kasslern och broccolin som skulle vara i vår paj idag 🙂 och så gjorde jag en äggstanning 🙂 denna utsökta inte alls halvfabrikats måltid är nu inne i ugnen och solar sig 🙂 jag hoppas på ett fint gyllenbrunt skal och en mycket smaskig fyllning 🙂

Ne vi provar lite lättare mat att laga här på veckorna, för ibland känns det inte som att jag gör så mycket annat. Jag lagar mat och diskar och det hade vart skönt om det inte tog hela kvällen jämt 😉

Så ikväll så ska jag sätta mig och rätta uppgifter på datorn och tänker att jag stänger in mig i gästrummet lite så jag får det gjort 🙂 och sedan blir det att sy eller virka lite vad jag känner mest för 🙂 och där efter så blir det promenader och kanske en dusch 🙂 men nu är planen att ligga de 30 minuterna innan pajen är klar i sängen och vila 🙂 är ganska trött i huvudet då jag glömde mina hörselapparater hemma idag 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s