Godmorgon :)

Ja hundarna är igång redan 😂 älsklingen är däckad efter en fantastiskt nervös match igår 😂 men som jag förstod det på fb så vann Sverige 😂 jag däckade ju typ i halvtid så jag har verkligen noll koll! Hahaha 🙂

Men nu är det väl dags att starta dagen antar jag 🙂 Alva är helt på detta 😂 hon hoppar upp och ner i sängen och slänger sig på mig och ska bita mig så har inte så mycket val tror jag Dock! Hahaha 😂😂

Ska bara sträcka ut kroppen som gör så fruktansvärt ont och försöka ta mig upp är så sjukt trött alltså :/ suck suck suck! Idag är det ömt och ont i kroppen ingen bra start på dagen inte :/ jag har lite till att sy idag på skolan men mesta dels av dagen ska jag sitta och rätta uppgifter och skriva iup 🙂 hade vart så fantastiskt om jag kunnat göra det idag så jag kan fokusera på allt jag gjort i virkningsväg ist!

Men nu en sak i taget 🙂 1 ta sig upp, 2 ta ut hundarna 3. Packa ihop allt material till återbruks uppgifter! 🙂 sedan frukost ännu en promenad och där efter jobb:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s