Snart dags att promenera igen :)

Vi var ute och gick en bir förut jag och hundarna 🙂 första promenaden brukar inte vara så lång men den tar tid 😉 när man är ute innan alla andra hundar och när marken luktar så spännande säkert från vilda djur mm så ska det luktas på allt 😂😂

Och så blev dem släppta en stund för att Alva skulle få springa av sig lite 🙂 morgon promenaden är den bästa 🙂 sedan var det hem och laga frukost 🙂

Idag åt jag äppelklyftor 🙂 rostbröd med rökt skinka från närproducerad gård så sjukt goood😍😍 och så hade jag gjort en mango och apelsin smoothie nu när jag inte får till dem med havregurt eller så längre så för mig blev det mycket frukt här på morgonen och jag har packat ner 2 apelsiner och ett äpple i väskan för vet att jag kommer bli hungrig snart igen 😉

Efter frukosten så bäddade jag sängen och städade lite i kök och hall 🙂

Så här i nybäddad säng på filten jag gjort till mig och älsklingen, ligger nu jag och Alva och myser lite innan jag ska ta mig iväg med 3 flytt kartonger kläder som ska med till skolan 🙂 återbruk med åk 9 underbart 😍❤️❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s