Hemma :)

Jag har bara lite kvar med jobbet att rätta 🙂 men nu är jag hemma lagar rostbiff och pommes och så ska jag göra någon sås 🙂 så sjukt gott på en onsdag 🙂

Jag ska försöka vila lite nu för jag är ganska trött :/ men nu ikväll är tanken att jag ska fixa maten klart och sedan jobba med de sista uppgifterna 🙂 och sedan ska jag kanske grejja lite med virkning mm 🙂

Idag så var jag hos kuratorn och det gick ganska bra 🙂 jag fick en ny tid till nästa vecka och jag har tid hos både hörcentralen och ska få tid hos tandläkaren och har även en ny kallelse till sjukgymnasten 🙂 så ja det börjar gå lite bättre men snart så får jag nog fundera kring en sjukskrivning tror jag! Jag är utmattad och kroppen känner sig stressad :/ det blir inte bättre och snart behöver jag en paus :/ så i helgen så ska jag vila, läsa och virka 🙂 inget annat 🙂 jag måste ta fokus till mig nu!

Som nu! Jag ligger här i sängen! Har dammsugit lägenheten maten är i ugnen och älsklingen går med hundarna och jag får lite alone time med podd och att skriva här ❤️ det som jag verkligen längtar efter ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s