Väntar!

Haft lite av en piss morgon! Med ont i kroppen och kallt en bilvärmare som inte ville fungera och annat smått och gått! Men hann till morgonmötet i tid och sitter nu på vårdcentralen för att få komma in och få snacka med kuratorn. Nästa steg här i min sjukdomsbild att bli av med ångest mm.

Lära mig att prioritera och förhålla mig till min hörselnedsättning, det faktum att jag har en kropp som inte alltid vill men en vilja som aldrig ger upp men som ständigt känner sig sviken:/ jag känner mig ganska misslyckad många dagar i veckan för att jag inte får gjort allt som jag vill att jag inte får gjort det jag känner att jag behöver för min utveckling mm…

Jag är i ett stadium där jag försöker blicka framåt men har svårt för det och känner mig ledsen och att det är orättvist både för att dem inte förstår vad det är men också för att det händer mig… allt är så dubbla känslor och detta vill jag försöka förmedla antagligen i fullkomligt gråt…

Wish me good luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s