Godkväll :)

Seg start på dagen sedan kom jag igång och fick en hel del gjort på jobbet 🙂 och har gjort mat och smoothie ikväll så det känns super 🙂 Alva och yra har fått massa mat inhandlat och ny laxolja så fick Alva en overall 🙂 igår morse vaknade vi upp till vinterlandet Norrland så det har vart fullt fart på hundarna hela helgen:) jag har mest fokuserat på att vila och ta det lugnt från både sociala medier och jobb och virkning. Kroppen har sagt ifrån och jag har vilat sovit myst vilat och fixat lite tvätt och disk 🙂

Här kommer de fina bilderna från helgen❤️❤️ och idag självklart ❤️❤️ de två första bilderna är så underbara kolla Alva 😂❤️

Detta är vad vi hållt på med här i helgen ❤️ och jag var sjukskriven halva torsdagen och hela fredagen jag kunde knappt gå men lyckades ta mig till vattengymnastiken i fredags för att få känna på hur det känns i kroppen efteråt och det är tungt så det kommer bli intressant hur jag kommer fixa det på fredag att ha lektioner efteråt :/

Men annars så har jag mest bara vilat som sagt 🙂 och i morgon så väntar det massa uppgifter från åk 6 som ska in på rätt elev mm men det löser jag på morgonen under åk 9os lektion tänkte jag 🙂 har rättat uppgifterna för åk 8-9 idag klart eller ja dem som är inlämnade så ska jag fixa 7or och 6or i morgon 🙂 för jag har lektion med 7orna och 6orna ska bara kollas igenom 😉 men nu ska jag slåss om täcket med Alva i de nya lakanen från hm som jag älskar så sköna att sova i och fantastiskt fina och passar super till sången och gardinerna 😉 inte ofta jag gillar lakan som inte är grå eller ljusa ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s