Godmorgon :)

Min kropp gör så ont så måste ännu en dag gå i mysbyxor för allt värker :/ men jag kom upp i tid har vart ute med hundarna och nu ligger dem i sängen med mig och myser 🙂 Hahaha eller nja dem är här i sängen och helt fokuserade på älsklingen som är i hallen de väntar på att 1 få följa med eller 2 få ett ben 😂😂 så älsklingen får ge dem ett innan han går 😂❤️

Ska snart gå ut och gå med bebisarna och sedan ta mig till jobbet 🙂 för jag glömde helt av att hjälpa eleven i åk 9 igår och han kommer och ska ha lektion direkt på morgonen idag så måste försöka hinna det innan vi börjar med lektionen 🙂

Det jag med ska försöka hinna idag är att dokumentera för åk 6 🙂 så har laddat ipaden fullt så jag ska kunna sitta och ta kort på allt och lägga upp det i rätt uppgifter 🙂 känns fantastiskt att detta snart är klart 🙂 så kommer jag varje dag rätta och kontrollera uppgifterna som kommer in och är i fas med allt 🙂 detta innebär att jag också kommer kunna att börja virka mer mm 🙂 perfekt 🙂

Men nu ska jag göra lite av mitt träningsschema och så sträcka ut kroppen några minuter innan jag ska ut med Bill och Bull 🙂 hoppas ni får en bra morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s