Hann med en hel del

Det är klass 2 varning här nu då det ska regna och blåsa som fan och än vet vi inte om vi får åka till jobbet :/ men det ser vi i morgon 🙂

Jag har idag efter jobbet lagat super god kantarellsås med kotletter och klyftpotatis 😍❤️ asså så gott ❤️ tack mamma för de torkade kantarellerna ❤️❤️❤️ där efter åkte vi till Sofia älsklingen syster som fyllde år igår och vi var där med en present 🙂 super mysigt 🙂 när vi kom hem så fixade jag bröd, rågkakor och mjuk pepparkaka 🙂 så gott 🙂 det mesta blev nedfryst idag men nu har vi iaf bröd tills i morgon 🙂 super bra 🙂 sen fixade jag disken så vi äntligen är i kapp med den 🙂 och så har jag jobbat lite men ipaden ville inte mer sen så fick ge upp 🙂 även om jag faktiskt hann en hel del 🙂

Men nu så ska jag försöka sova och gå upp i tid för att försöka komma fram till hur jag ska ta mig till jobbet i morgon 😂 puss och kram nu måste jag vila 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s