Sängen

Ja det har vart kaos idag på skolan med intriger och snapchat och att man inget förtroende till varandra och både säger och skickar kanske det som man tror folk ska hålla för sig själv så är inte riktigt fallet. Så svek drama med massa inblandade och eftermiddagen och kvällen har ägnats åt samtal till inblandade mm men nu är det iaf utrett hyfsat parterna har bett om ursäkt och all dokumentation om vad som gjorts mm ska till trygghets teamet i morgon.

Men idag på dagen så hade jag lektion med åk 6 och åkte sedan med åk 7 in på natur och teknikmässan där gruppen jag gick med fick en lektion i hur laser fungerar och vad som finns på mars Dvs torris och så fick dem leka med lampor och vattenglas toppade med torris som gav en effekt av dimma 🙂 dem fick också veta varför det blir så stormigt när varmt och kallt möts i luften 🙂 och lite annat smått och gott vilket var väldigt kul 🙂

Ja och mellan allt detta så var det möten och sedan kuratorn. Idag kom vi fram till att det har vart lite kaos i livet och jag fick 2 uppgifter till nästa vecka som ska hjälpa både mig och henne att hålla koll på vad som jag pratar om då allt går ihop och är huller om buller typ!

Men nu ska jag få sova för andra dagen idag. Sååå skönt däckade efter alla samtal och maten :/ jag var så trött i huvudet efter allt detta! Så nu ska jag försöka sova på riktigt 🙂 så blir det en ny dag i morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s