Godmorgon :)

Ja då är det frukost på g 🙂 hundarna har vart ute och kissat och fått frukost så nu är det jag som ska försöka få i mig lite mat ihop med älsklingen 🙂 mår dock inte bra idag men får försöka med jobbet ändå det är ju bara 2 lektioner så det borde ju inte vara någon fara 🙂

Men känns också tungt då jag lovat bort mig ikväll :/ asså jag vill ju jätte gärna vara med på det men jag känner mig så sjukt trött :/ så det känns inte bra i kroppen :/ jag är verkligen helt slut :/

Men men det är bara ta tag i det 🙂 nu blir det frukost sen blir det vattengymnastik! Och där efter bad så är det en lektion och där efter ännu en! Och tanken är att jag idag ska städa och försöka göra det smidigare i salen 🙂 kanske också börja med att sätta upp dessa QR koder 🙂 de blir inför nästa termin så jag inte knäcker mig 🙂 men behöver egentligen en sida som är öppen för all denna information så får kolla lite på det och se hur man kan lösa det 🙂 men det ska städas och grejjas idag i salen 🙂 och så ska det fixas in de sista dokumentationerna till åk 6 🙂 så är det bra sedan 🙂 så det känns okey 🙂

Som tur är slutar jag ju tidigt idag 🙂 men nu blir det frukost 🙂

Hembakt rågkaka som blev platt 😂 första plåten blev sjukt bra 🙂 men denna plåt blev lite misslyckad 😂 men men det var gott ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s