Hemma igen ❤️

Nog för att jag älskar Belinda och barnen och att hänga med dem men Gud så skönt att komma hem ❤️ fan älskar att vara hemma ❤️här är jag och viking❤️ vi chillar på leklandet ❤️ trötta som skrutt och ska äta kräm vi smugglade in 😂😂 bästa 😉

Hemma så tog jag mig en tupplur först för mina öron gjorde så ont :/ men det gick över mär jag vilat en stund så åkte jag och älsklingen iväg för att handla mat och leka med hundarna en stund ❤️❤️ det blev pick a deli sallad ❤️❤️

Och sedan mys framför tvn med dem bästa ❤️❤️ lördagar som man kan spendera såhär är fantastiska ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s