Lördag och redan uppe :/

Hahaha ja efter jobbet igår så städade jag lägenheten och fixade fint får för att Fredrik skulle ha grabbkväll och vi tjejjer hade myskväll i mellansel 🙂 perfekt 🙂 super rolig kväll med mycket skratt 🙂 men det bästa med gårdagen var att jag fick klart alla omdömen och nu typ är ikapp med all dokumentation äntligen! Och från och med nästa vecka har jag bokat dator vagnen på alla 6ornas lektioner. så dem ska dokumentera direkt in i Vklass ist för att jag ska behöva ta kort på allt 🙂 perfekt 🙂

Men ligger just nu kollar lite halvt på någon barnfilm med aurora med oliver på magen 😉

Hahaha söta katten 😂 saknar mina älsklingar sjukt mycket och känner att jag vill hem och få jobba lite med alla de tröjor och grejer jag har hemma för att hjälpa elever 🙂 men nu ska jag nog försöka sova en liten stund till 🙂 🙂 eller det tänker jag att jag skulle behöva iaf 🙂 hoppas ni hade en bra kväll och får en bra dag så hörs vi sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s