Asså ibland så känner jag mig så duktig <3

Idag så kom vi upp lite sent för ovanlighetens skull… Hahaha 😂 men jag lyckades att få i hundarna mat fixa frukost till älsklingen och mig 🙂 skicka iväg han till jobbet och ta mig själv dit i tid 🙂 det är fantastiskt vad vi hinner ibland 🙂

Och jag har kollat igenom alla uppgifter som jag producerat och rättat dem klart 🙂 så det är också färdigt så har jag sytt de flesta trojkorna för klass 6b där det strulade med maskinerna sist så jag fick lite extra jobb 🙂 men det är lugnt har kanske 3 kvar och en väska att hjälpa till med men det får jag ta här i morgon 🙂 skulle behöva göra en modets historia PowerPoint och jag har börjat med den men jag fick ingen inspiration här ikväll 🙂 för jag och älsklingen tog myskväll med film och lyxfällan i sängen 🙂 men kände att jag jobbat tillräckligt idag det är ju en dag i morgon med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s