Godkväll :)

Idag blev allt gjort på jobbet förutom modets historia men har nästan all information om detta så det är lugnt och eftersom jag ska vittna imorgon igen så har jag lite tid då att jobba med sånt 🙂 så det blir super bra 🙂

Så har jag lagat mat idag 🙂 stuvade makaroner med falukorv ❤️✌️ bästa ❤️ och så har jag fixat lite annat här som disk och fixade Sofias jacka 🙂 så nu är jag i fas 🙂 och ännu bättre så gjorde jag idag en logga till min företags sida 🙂 och började med en webbshop 🙂 perfekt 🙂

Första som går att köpa är virkade bomulls pads men då jag inte riktigt är klar ännu så länkar jag inte hemsidan ännu 🙂 ska kolla lite hur man ska göra med betalningar och sånt 🙂 så det blir super bra 🙂 jag är iaf igång vilket känns fantastiskt 🙂 men nu ska jag väl slösurfa lite innan jag ska sova igen 🙂 däckade idag vid 17 typ och vaknade upp 21 … så hopps att det går ganska bra med att sova ikväll ändå ❤️❤️

Men är så glad över att jag börjat med företags sidan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s