Godmorgon :)

Eller ja godmorgon vet jag inte vaknade kl 4, och trodde och hoppades att klockan skulle vara mitt i natten men så var inte fallet … eller jo det är ju natt men inte så pass tidigt att det är någon idé att försöka somna om igen… det är för tidigt att gå upp för sent för att somna om för då kommer jag säkert inte vakna sedan igen. Suck…Glömde säga att jag fick något som heter Tens igår 🙂 jag var hos sjukgymnasten, mina muskler är kaos fortfarande så jag fick samma övningar som sist. Men fick även en tens så hade på den under tiden jag handlade mat igår och ha det var faktiskt ganska skönt man får ju inte lika ont. Men blev ganska öm i kroppen och trött men tänker att det är värt att prova. Jag låg i går kväll med den som den övre bilden visar med ett program som växelvis jobbade. Jag vet inte om jag tänker ha på den idag på jobbet eller om jag provar att bara ha den hemma först och främst 🙂 jag får se lite är ganska stel idag känner jag och har ont i både axlar och rygg! Jag behöver väl också strax ta ut hundarna här och planen för idag är att fixa klart allt som ska sys under dagen med elever som trasslat till det för sig 🙂 och sedan ska jag fixa modets historia men också en information om hur man jobbar som designer utifrån den arbetsprocess som finns i slöjden 🙂 så jag hat lite att grejja med så tänker jag att jag ska försöka kolla på ett träningsschema med 🙂 får väl se hur det går 🙂 ska skriva ut lite här idag 🙂 så ska jag och älsklingen börja med att lägga upp mössor och sånt jag gjort till försäljning 🙂 så idag har vi massor för oss faktiskt som vanligt men nu ska jag vila en sväng till innan hundarna vill ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s