Dags att gå upp…

Haft en sjukt jobbig natt med konstiga drömmar och svårt att sova har ont i öronen och ryggen och önskar att allt vore bra men sådär inte fallet :/ men det är väl dags att få upp älsklingen och ta ut mina små grisar på promenad ❤️

Jag förstår inte vad det är med min kropp! Vissa dagar känns det verkligen som att allt bara gör ont! Allt! Jag kan inte fatta det! Suck! Ne men om man skulle försöka få på sig lite kläder och ta sig upp för att göra en smoothie kanske ❤️ köpte soygurt jordgubb smultron och jag tyckte att den var helt okey faktiskt. Lite konstig i konsistensen men ändå bra 🙂 så ska försöka med att göra en smoothie på jordgubb och banan här denna morgonen 🙂 igår åt jag soygurten med kronflakes bara 🙂 men tänkte prova smoothie idag 🙂

Så blir det att packa väskan sedan till Härnösand och det sista vittnesmålet på länge hopps jag! Suck alltså! Inte bra detta! Blir så trött på dethär och vill bara vara hemma och sova! Hoppas det blir bra och att det löser sig bara 🙂 jag ska ta med mig lite frukt mm så jag har att äta när jag väntar mm 🙂

Ne ny får jag allt pallra mig upp älsklingen ska vara uppe om 15 min och hundarna behöver ut och kissa en snabbis och få frukost så vi kan gå en promenad sedan innan jag måste åka 🙂 det är tight schema här idag 🙂 och jag måste packa och grejja också 🙂 som vanligt är tiden Emot mig på morgonen 😂😂 Hahaha Ne eller tiden är kanske inte emot mig men jag är tidsoptimist och det är emot mig 😂❤️ Ne nu ska jag ta på mig och ta ut hundarna som nu börjat leka och slänga sig på mig i hopp om att jag ska se dem😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s