Hemma :)

Hemma och har de bästa kompanjonerna man kan ha! Älskar dessa underbara hundar 🙂 det jag inte älskar är Norrlands jvl väder och is!

Foten svullen ser inte så illa ut på bilden men jag har en tennisboll i min fotknöl och det gör grymt ont! Suck alltså! Och ingen Linda hade vi hemma och jag var för lat för att handla på vägen hem 😂 Hahaha.

Så nu ligger foten högt här i sängen och jag är omringad av kärlek från mina underbara hundar 🙂 va kan vara bättre 🙂 så ligger här i sängen försöker få upp värmen som försvunnit från min kropp under min promenad hem från staden! Nu blir det att vila en liten stund 🙂 jag måste ju baka bröd och så här ikväll så försöker samla energi till det 🙂 ska be älsklingen köpa med sig lite pålägg hem 🙂 för det är slut 🙂

Ja eller om vi gör det tillsammans sedan för vi skulle behövt att fixa bort allt skräp från sopsorteringen som är i hela klädkammaren i hallen också 🙂 och jag behöver sitta och jobba med modet genom tiderna:) rätta uppgifter och fundera kring min tidslinje som ska vara klar på fredag 🙂 så har lite att göra som vanligt 🙂 men det går ju snabbt och lätt att göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s