Nervositet…

Jag sitter nu i tingsrättens väntrum och funderar på hur nervös man kan vara innan att vittna! Jag har ju bara fått se screenat material och så har jag fått det berättat för mig men jag hoppas att detta ska gå bra ❤️ jag har ju inte gjort något fel och jag har inget att dölja det är ett år sedan lite drygt och jag har vart på 2 förhör om detta innan. Så jag får säga det jag kommer ihåg bara 🙂

Tur att det finns god varm choklad 🙂 jag fick fuska lite idag med mjölk var tvungen att få i mig något varmt nu när jag kom fram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s