På väg :)

Ja hundarna har vart ute och gått två gånger jag har packat allt som jag behöver till dagen 🙂 och jag har ätit frukost och fixat iordning mig för att gå ner till stationen genom blankis och snö! Och dagen började inte bra :/ jag glömde plånboken så jag fick springa tillbaka hem och hämta den. Jag han inte så långt så det var lugnt men tog det lugntill stationen men precis innan så halkade jag på isen och förstörde foten som nu gör så sjukt ont! Suck alltså! Men nu så väntar jag på tåget och ska snart åka iväg 🙂

Så nu väntas det podd och jobb på tåget och lite frukt stund 🙂 känns super bra 🙂 hoppas jag hittar bara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s