Godkväll :)

Önskar att jag tagit det lugnare idag i skolan för foten gjorde fruktansvärt ont och såg ut såhär :/ asså visste att den var öm men blå:/ inte direkt vad jag vänta mig faktiskt :/

Sen blev det super god mat 🙂 oxbringan som vi lagade igår kväll den var så sjukt mör att det var sjukt och mycket senor och fett som hundarna fick 😉 så alla var nöjda 🙂 efter EB god måltid så gick vi in i sängen och tittade på filmen ”a danish girl” som verkligen var super fängslande ❤️ sen blev det promenad med hundarna då älsklingen fick kramp i benet 😂 så jag och blåfoten och Bill och Bull tog en promenad 🙂

Men surröven Alva skulle minsann inte in sen utan ville vara kvar ute i snön 😂Fick fjäska med henne in för att höja rösten hjälper inte man måste vara sneeky som fan med henne och typ ignorera henne och sedan klappa henne och övertala henne med en len ton att följa med 😂❤️ knas bollen 😂

Men nu vila för jag mår piss och är öm i hela kroppen :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s