Godmorgon :)

Idag är det torsdag 🙂 underbart 🙂 min fot gör grymt ont men hoppas att det blir bättre under dagen 🙂 i natt sov jag och hundarna i sängen och älsklingen fick sova i gästrummet för när han kom för att lägga sig i sängen så säg det ut såhär ❤️Så han hade inte hjärta att flytta på dem ❤️ speciellt inte yra som är så känslig med sånt ❤️och han hat haft så ont i ryggen så det var bra att han slapp oss som snarkar och trängs ❤️ lite ledsamt att vakna själv men det är hundarna som bestämmer i detta huset så 😉 Hahaha sötnosarna 🙂 jag försöker att ta mig upp här men det går sådär måste jag säga :/ hoppas det går bättre snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s