På språng :)

Jag och älsklingen kom upp lite sent, trotts att jag vaknade vid kanske 03.00 och gick upp för att dricka och då såg Alva i gästrummet och gick för att mysa med henne. Somnade där vaknade av mitt larm vid 04.30 och stendäckade sedan i sängen bredvid älsklingen igen han vaknade typ halv sju och jag fick packa allt för badet och göra iordning för jobb och allt 🙂

Sen blev det trotts den onda foten dags för vattengymnastik 🙂 som var super skönt idag 🙂 känner mig dock ganska slö i kroppen! Men lektionen med mina 7or gick åt till att gå igenom de läxor som dem inte lämnat in och nu kuratorn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s