Första advent :)

Ja här är det full gång kom upp senare än vad jag tänkt mig… vilket inte är så bra :/ men har lyckats att få ordning på pepparkakshuset 🙂 jag har lyckats med att starta upp gröt och göra tekakor 🙂 nu ska jag sätta en lussekatts deg så är jag snart på banan igen 🙂 Sen blir det frukost här och tanken är att vi ska iväg till julmarknaden idag 🙂 vi ska träffas nere på torget vid 12 🙂 Fredriks mamma och sambo 🙂 så det kommer bli kul 🙂 men nu får jag återgå till mitt bakande 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s