Godmorgon :)

Ja då är det tisdag och idag är det jobb hela dagen med slöjd 🙂 jag ska städa i skåpen och försöka fixa till mig en egen sida på Vklass där jag kan lägga upp allt jag har på min googledrive 😉 kanske kan försöka få det 🙂 en slöjdsida som läggs in i varje klass 🙂 kan heta slöjdbanken eller något till denna så kan jag koppla alla QR-koder och fixa med utifrån allas behov typ 🙂 går super smidigt 🙂 jag tror att jag ska försöka få till en sådan sida av it. Om det går 🙂

Vi har iaf ätit frukost här nu i all enkelhet med tända ljus och mys 🙂 så skönt 🙂

Smoothie av jordgubb och banan blandning från frysen, soyghurt med smak av jordgubb och lite äpple/apelsin juice 🙂 perfekt 🙂 jag är supernöjd över min blandning 🙂 jag har inga exakta mått men man får känna sig för lite 🙂

Så Fick jag äta lite gröt och mina tekakor som dock blivit lite torra nu… tror vi får rosta dem i morgon 🙂 men men 🙂

Förväntansfull över dagen och hoppas att den kommer gå smärtfritt 🙂 julstämningen hemma har fått mig i ett kreativt mode 🙂 så skönt 🙂 ska strax gå ut med mina små grisar 🙂 och sedan bär det av mot jobbet och försöka komma fram till hur man gör med den jvla brodyr maskinen 😂 men jag ska nog lösa det 🙂 har kollat lite klipp på youtube så kan nog lösa det 🙂

Men nu så blir det att fixa sig för en promenad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s