Dagens första uppgifter avklarade :)

Ja då har jag varit ute med hundarna en snabbsväng bara dem behövde kissa och bajsa men gjorde det fort båda två 🙂 så gick vi hem jag gav dem frukost fixade disken och nu är jag än en gång tillbaka i sängen 🙂 så sjukt skönt 🙂 ska försöka att inte somna men Hahaha vet ju hur det kommer att gå 😂 Hahaha hundarna är nu nöjda igen och har gått och lagt sig igen! Sättet man blir väckt av dessa två är ju underbart 😂 skit hundar 😂 men älskar ju dem ändå ❤️

Idag så bär det av till Belinda, Tobbe och barnen här i Em 🙂 för att kika lite på hemsidan till deras bröllop 🙂 och så ska jag åka till jobbet såklart 🙂 ha lektion med mina små 7or och prata lite mentorsfrågor mm. Så roligt :)!där efter är det åk 6 som ska sy sina tröjor. Sedan har jag teori med åk 8a innan vi slutar för dagen med att eleverna åker hem och vi har pedagogisk eftermiddag :)! Jag vet dock inte vad som ska göras på den men det märker jag 🙂 så min jobbdag börjar med morgonmöte och avslutas med stormöte :)! Perfekt dag 🙂

Men nu ska jag försöka vila lite till innan jag verkligen måste upp ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s