Godmorgon :)

Eller ja lunch typ 🙂 vi har haft en Chill morgon här med mys och god mat 🙂 vi orkade inte ära både frukost och lunch så vi tog och åt köttfärssås och makaroner 🙂 jag gjorde min egen tomatsås till detta 🙂 det blev så gott tyckte både vi och hundarna 🙂

Men nu ligger vi i soffan allihopa 🙂 jag ligger och slö kollar på både hus, djur och försöker komma på julklappar 🙂 Hahaha suck alltså! Men mina små bebisar behöver verkligen gå ut snart men dem är så glada över att vi är hemma och bara slappar så dem gör det samma 🙂

Än vet vi inte riktigt vad vi ska göra ikväll 🙂 men nu är det trav genomgång för älsklingen på plattan och skidor på tvn 😉 Hahaha sport sport 😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s