Dags att sätta fart :)

Jag har ätit frukost ihop med älsklingen 🙂 och gjorde frukosten ihop med julkalendern 🙂 jag tycker den kanske inte är så julig 🙂 jag tycker ju julkalendern ska vara en saga men 🙂 Jaja den är iaf bra 🙂 tycker den är spännande och rolig 🙂

Till frukost idag blev det gröt, smoothie och smörgås 🙂 så gott 🙂 älskar gröt 🙂 och nu ligger jag och hundarna och chillar lite efter maten 🙂 så yra får vila magen innan vi går ut här 🙂

På jobbet idag så ska jag sy och måla klart alla t-shirts, hjälpa mina elever i åk 7 att få fart på sina väskor 🙂 och försöka att prata igenom uppgifter så att dem blir klara med allt som den ska ha klart innan vi byter slöjd 🙂

Så som vanligt har jag en massa att göra och jag ska också hinna med att kolla över alla betyg en sista gång här ikväll och försöka mig på att färga håret kanske 🙂 så som vanligt har jag en del att göra 🙂 men nu blir det Att vila en liten stund 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s