God kväll :)

Vilken dag på jobbet och runt om kring! Var ute med hundarna i morse och skulle sedan åka till jobbet men då… bilnyckeln var borta och jag ringde hjärtat som inte svarade och rev runt i hela lägenheten efter extra nyckeln 😂🗝 sug morgon! Kom sent till lektionen men fick iaf eleverna att göra klart sina saker 🙂 super skönt och jag har målat t-shirts hela dagen och sytt och Grejjat 🙂 Eftermiddagen har gått åt till det mesta andra sakerna och försökt att rätta alla uppgifter 🙂

Hemma så började jag med maten 🙂 pulled pork med en kall sallad med ris (från igår) sallad, gurka, paprika och rödlök 😉 detta blandades med lite salladskrydda och olivolja 🙂 och serverades med pulledpork och avlånga pitabröd till detta 🙂 så sjukt gott men nu är jag så mätt så jag dör!

Tvätt nummer 2 är i tvättmaskinen och tvätt 3 ska strax i och tvätt 2 ska hängas upp 🙂 så ja lite har man ändå gjort 🙂 men tanken är att jag ska spela lite på telefonen nu och mysa med alvisen tills tvätten är klar så ska jag fixa med alla uppgifter som ska rättas sedan 🙂 en siesta lite såhär på kvällen 🙂 🙂 men nu så ska jag vila lite med hundarna här innan jag måste sätta fart med jobbet 🙂 hihi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s