Godkväll :)

Alla betyg är satta, genom kollade! Ska i morgon skriva ut dem så jag har dem sedan är det klart 🙂 bara det som kommer in i morgon och fram tills måndag nästa vecka 🙂 allt känns fantastiskt bra och att jag löste detta fast jag lagade mat 🙂 och fixade tvätten och satt med älsklingen framför tvn gör det än mer fantastiskt 🙂 men jag är klar känner att jag satt rättvisa betyg och känner mig trygg i mina uppgifter 🙂 måste dock kolla över åk 8as genomgång funderar på att göra om det första provet dem har… det är verkligen inte bra :/ så måste jag kunna visa skillnader till åk 9 konstverk! Så har lite att jobba med framåt 🙂 och jag tänker att jag i morgon fortsätter med att jobba med QR-koder och sätta upp dem i salen 🙂 för har nästan inga mer elever att hjälpa heller just nu 🙂 så jag är verkligen i fas 🙂 woop woop eller har en elevs mönster på tröjan att göra men det hinner jag i morgon efter att han sytt den 🙂 jag är så nöjd 🙂

nu ligger jag och slappar i den ny bäddade sängen 🙂 ska dock duscha när älsklingen kommer in med hundarna och tvätten ska jag ta upp ifrån tvättstugan i morgon bitti mär jag vaknar och slänga in den där den ska vara med en gång 🙂

Men nu ska jag försöka duscha för att komma i säng 🙂 puss och kram min kassa dag blev till fantastisk kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s