Första delen av morgonen avklarad :)

Jag har fixat frukost 🙂 till både oss människor och till mina små grisar förklädda till hundar 🙂 Alva är dock sur för att jag dels vikt tvätt och dels plockat ihop alla leksaker i korgen men också för att jag gjorde det värsta … jag bäddade sängen😂 så tvätten gjord 🙂 disken inplockad 🙂 köket rent 🙂 frukost uppäten 🙂 havregrynsgröt med drottningsylt och smörgås 👌🏻😍 och medicinen är delad för veckan 🙂

Sängen är bäddad och hundarna och jag slappar lite innan vi måste gå En sväng 🙂 allt är packat för dagens jobb och jag känner mig fantastiskt nöjd över dagens början 🙂

Hittade lite coola bilder på bordets igår på Pinterest 😉 bilden i mitten är så yras madface eller när hon är irriterad på att vi inte går och sover eller kommer hem för sent på kvällen! 😂😍😂 den nedre bilden är Alvas mode i sängen helst liggandes tvärs över sängen busandes när vi försöker sova 😂😂

Gjorde ett fb test igår med 🙂 brukar sällan posta dem men det gjorde jag igår 🙂 Hahaha för det stämde verkligen in på mig 🙂 Hahaha med betoning på lite galen 😂❤️

Är fortfarande i lyckorus efter att jag löst alla betygen och känner mig säker på dem! Så sjukt nöjd 🙂 men nu vila 10 min innan jag måste ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s