Godmorgon :)

Lucia idag 🙂 jag hoppas att jag hinner se mina söta små elever idag i kyrkan men tror tyvärr inte att det kommer lösa sig rent tekniskt… så tråkigt men men inte så mycket att göra något åt! Idag så blir det att städa i salen och försöka att jobba klart med de elev grejer som jag lovat att fixa till som ännu inte är klara 🙂

Sedan blir det att rätta mer uppgifter och försöka få in mer uppgifter 🙂 det är underbart detta 🙂 kommer säkert att behöva ha mina skills i målning framme med 😂

Men har sovit fantastiskt skönt under mitt duntäcke men vaknade med att jag höll på att trilla ur sängen då älsklingen låg typ över hela sängen 😍❤️ men nu ska jag försöka springa ner och hämta tvätten sedan ska jag ta ut Bill och Bull 🙂 och så blir det att fixa frukost till oss alla sedan 🙂

Ikväll blir det förhoppningsvis inget jobbigt 🙂 älsklingen och hans papp ska iväg på hockey och jag ska bjuda på mat innan 🙂 det blir kyckling och hasselbackspotatis 🙂 så sjukt Nice 🙂 med kantarellsås 🙂 helt totalt underbart 🙂 kommer bli så gott ❤️❤️ och där efter tänker jag att jag förhoppningsvis är klar med allt som ska rättas idag så jag sliper sitta med det och kan sitt och virka eller sy lite 🙂 har lite grejer kvar att sy och så 🙂 måste också städa innan middagen idag 🙂 så ska försöka skynda mig hem 🙂 får skynda på mina kära åttor 😂

Men nu ska jag ta mig upp från den bästa känslan i världen typ vakna upp i ny bäddade lakan med ens favorit täcke över en ❤️❤️❤️ för nu måste jag springa ner och hämta tvätt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s