Hemma i sängen och pigg :)

Asså det var så längesen jag kunde ligga i sängen och bara njuta av tystnaden utan att stendäcka 🙂 jag är så fantastiskt nöjd över att jag är klar med mina betyg 🙂 att jag är typ klar med alla elevers grejer jag har lovat att sy, att det snart är lov och att jag snart får en chans att vila på riktigt 🙂 men mest nöjd är jag ändå över att jag är själv hemma tycker att det är helt okey och nästan skönt 🙂 att det står disk på bänken men jag inte riktigt låssas om den ännu 😂😂 jag tog en Chill Em efter att jag gjort kakor och lagat mat 🙂 fixat orkidéerna och ja gjort allt som skulle göras utom disken 😂

Så ska man vara annat än nöjd 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s