Bakslag!

Ja igår var jag pigg och fylld av dagens genomförda aktiviteter! Idag känner jag mig tom, ledsen, fundersam och bara less på allt! Humöret går upp och ner och jag måste inse att det kommer vara så här ett tag till.

Var hos kuratorn idag med, och hade ett bra samtal där vi än en gång kollade på diagrammet för hur jag mår, enligt ett test och funderar kring hur vi ska fortsätta och nästa vecka har jag massa möten om allt och känner mig allt annat än peppad för detta :/ men men det är bara att göra!

Jag måste jobba för att få till en arbetssituation som fungerar, och kanske fundera på att byta arbetsområde, men jag vet inte känns som att min kropp är så dålig och jag är så trött så jag vet inte hur jag ska gå tillväga.

Men nu har jag iaf hört av mig till två universitet om speciallärarutbildningar och ännu en om hur man ska gå tillväga för att forska och hopps att det kan ge hjälp och svar på hur jag kan gå vidare 🙂 för ingen annan kommer ju göra det för mig ändå och jag får kanske fundera på hur man ska göra för att må bra! Hur man ska komma till en insikt i hur man mår och hur man ska kunna må bättre!

På ett sätt är det skönt att vara här hemma i lägenheten över jul, och ta sig en riktig fundera och fokusera. Kanske skriva på de böcker jag vill skriva, men också ta tid till de saker jag vill göra och att bara ta det lugnt 🙂 vara med hundarna och älsklingen och bara njuta av vår lilla familj ❤️❤️

Idag på jobbet fick jag leverans av två julgrupper och två snygga paket med helt fantastiska svenska ljus 😍😍😍 men sen dunkade huvudet mer i takt med att dagen gick och intakt med att dem nu fixar iordning grusbana till skridskobana 🙂 så fick jag ge upp för dagen! Och just nu vet jag inte hur jag ska orka i morgon men men :/

Som tur var kom jag hem till dessa små mysare❤️ Mina små sötnosar som mer än gärna ville ta en tupplur mitt på dagen med mig ❤️❤️ vad mer kan man egentligen begära ❤️ bästa hundarna ❤️

Efter en tupplur och lite lunch åkte jag och hämtade paketen med alla julklappar och gick sedan till kuratorn 🙂 men skickade ett kort till älskade farmor Anette innan det ❤️❤️ ❤️En liten julhälsning från vårt vinterland ❤️

Facebooken är allt bra ibland😂

Men nu är frågan hur jag ska ta mig ur detta mode! Jag orkar typ inte :/ men borde sätta mig och göra något annat än fundera.Tänker jag!

2 tankar om “Bakslag!

  1. ÄLSKADE lilla gumman som du har det. Jag gråter med dig när jag läser. Jag hoppas på snar bättring och att du hittar ett spår i livet som du kan trivas med.Kram! ❣
    Farmor Annette

    Gillad av 1 person

    • Ja jag hoppas det med ❤️❤️ tack för ditt stöd ❤️❤️ saknar er så mycket ❤️❤️ kramar till dig med ❤️❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s