God kväll :)

Ja julgruppen är uppmonterad 🙂 Fick fixa till den lite innan den såg okey ut! Men sen har jag knappt kunnat göra något annat ikväll! Jag har vart så rastlös och gått omkring och inte haft någon ro till att göra något ikväll :/

Men julgruppen är fin vid Tv:n och nu äntligen får denna dag ta slut! Hundarna är nöjda och glada dem har vart ute och fått både godis och snott mina morötter 😂 galenpannorna 😂🥕🐶🥕🐶

I morgon blir det nya tag för då är det vattengymnastik och sedan jobb 🙂 tänker gå imorgon till jobbet och försöka få igång eleverna att göra klart och jag ska fortsätta med att göra instruktioner till salen 🙂 den ska uppdateras med QR koder 🙂 kommer bli så fantastiskt kul 🙂 får försöka ta varje dag med ett leende 🙂 men hemma sedan så blir det att fixa älsklingens ”gör ditt eget öl”-kit som han fick av mig i tidig födelsedags present 🙂

❤️Men nu så blir det att vila ❤️ sov gott alla ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s