Godmorgon :)

Ja då börjar veckans fredag och nedräkningen till skolavslutningen på riktigt 🙂 känns både skönt och ledsamt på samma gång! För till våren Så byts alla mina elever och jag ska börja om med nya grupper 🙂 men nu är det fokus dessa dagar på att få eleverna att bli klara med sina alster 🙂

Idag så vaknade jag till en Hundhög i sängen 😂 självklart i mitten av sängen så att jag och älsklingen får ligga och trängas på var sin kant 😂 våra små grisar lever som drottningar här 😂 men det är fantastiskt mysigt även om vi blev väckta idag runt 04.15 av att yra fick fnatt och började att skälla på något… och sedan dess har jag varit vaken :/

Men detta med min sömn är så sjukt konstigt jag förstår inte vad det är! Helt galet är det! Jag somnar ju som vanligt tror jag för jag har en del av natten som jag uppfattar som helt svart, liksom jag kommer ihåg att jag inte drömt något! Sedan så börjar jag drömma men det är mer som att kroppen vaknat, men ögonen inte slår upp! Det känns som om jag mer eller mindre tänker olika scenarion än att det är riktiga drömmar! Och det är inte alltid att jag är med i drömmarna utan kan stå utanför och titta på det som sker! Detta är sjukt jobbigt och känns väldigt konstigt! Det känns lite Som att jag sitter i ett mörkt rum och kollar på tv, och att mina ögonlock är gardinerna för fönstret dem är liksom för fönstret men vet att det bara är att dra bort de så ser jag allt utanför igen. Och detta är i princip varje natt nu och jag försöker googla och söka på hur man kan få bort det! Och det händer oavsett om jag sovit på dagen eller inte. Det är så sjukt! Och jag låste ju ta det med läkaren för berättade för kuratorn som misstänkte stress men då borde man sova oroligt och vara lätt väckt inte ligga under tillståndet som är precis när lan vaknar i något som för mig känns som flera timmar ibland! Och jag vet att öppnar jag ögonen så kommer jag inte komma till samma vilande för kroppen :/ för jag rör mig inte utan ligger där med kroppen vilande men ögonen och hjärnan aktiverade bakom de stängda ögonlocken!

Så många dagar har jag försökt sätta ord på detta men jag vet inte vad det är. Det är inte så att det skrämmer mig, men jag blir irriterad på att det känns som att jag inte får någon bra sömn! Och ligger och väntar på att klockan ska ringa så att jag kan få gå upp! Men det mest irriterande är att när klockan väl har ringt så kan jag av lättnaden att den ringde och jag måste gå upp för att stänga av den somna om! Då kan jag sova jätte bra den typ halvtimme som jag kan lyckas att somna efter att klockan ringt! Detta är så konstigt och måste ta upp detta med läkaren på onsdag!

Men nu blir det att vila en liten stund till innan jag måste ta mig upp 🙂 dvs ligga och kolla lite på alla sociala medier och försöka värma upp kroppen 🙂

❤️❤️Hoppas ni haft en bättre natt än vad jag haft ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s