Hemma :)

Då är fredagen över 🙂 och jag hade det super roligt på avslutningen av vatten gymnastiken.

Paradis badet är bäst! Så skönt och faktiskt en skön spa-avdelning men den har jag inte tillgång till på vattengymnastiken men man kan ju köpa kort dit med 🙂 så underbart 🙂

Men jag är helt slut i kroppen efter dels gymnastiken och att stressa runt kring träning och jobb! Men också att dagen gått i ett! Först lektion med mina egna små monster 7or som gjorde ett kort till en av eleverna som vart sjuk ett tag, då jag skulle på hembesök! Hembesöket gick bra men fick åka och leta rätt på en del lärare för att förmedla det vi kommit överens om och fixa till lite läxor som skulle vart inne redan! Så det gick ju bra så fick jag åka till Ica köpa lite lunch 🙂 lite bröd och räksallad 😍😍😍

Men sedan kom andra små 7orna och ja dem behövde liv kan jag ju säga! Helt kaos jag arg och den förbannade, några grät av jag vet inte för jag förstår fortfarande inte! Och ja 13-åringars gräl/mående/känslor är inte alltid så lätt att hänga med i. Så min sista lektion gick åt till att jag fick jaga runt 4 elever som var ledsna, arga eller inte ville jobba. Så känner att avslutet på veckan kunde vart bättre och detta är en av mina bättre klasser! Jag tror att dem behöver liv lika mycket som oss lärare. Nu är kraften, orken och förmågan att hålla sina känslor i schakt slut! Dags för lov! Tur ändå att det är fredag! Vidare befordrade det som hänt till klassföreståndaren för jag tänkte inte att detta var ringa-hem-material utan med detta-måste-vi-som-lärare-hjälpa-eleverna-med material 🙂 och då jag bara har dem 60 min till i åk 7. Så kan jag inte göra mer än vidare befordra det :/ känns lite dumt men jag kan inte hjälpa alla och då jag inte ens har dem blir det svårt :/ så jag fick bara vidare befordra vad jag uppfattat, förstått och min uppfattning. Mer än så kan jag inte göra!

Men nu är jag hemma i min säng❤️❤️ alla lampor släckta, mobilen på lägsta ljus och inget ljud! Öronpropparna i! Dags att bara försöka vila bort pipet i öronen, den dunkande huvudvärken och kunna bli lite trevlig innan älsklingen kommer hem ❤️😂

Hoppas iaf att ni haft en bra dag 🙂 nu ska jag vila de knappa 50 minutrarna som är kvar innan älsklingen kommer hem ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s