Sådär då har dagen börjat :)

Frukosten är gjord 🙂 frukt och smörgås fick det bli idag ❤️ och älsklingen fick smörgås med stekt ägg ❤️ Men är sjukt mätt nu och nu ligger jag och Alva och lyssnar på P3-dokumentären om knutbydramat :/ så hemskt :/ och Alva har myst in sig i sängen ❤️❤️🐶❤️❤️

Men snart så är det dags att ta sig ut med hundarna igen 🙂 och sedan så är det vattengymnastiken innan det är dags att ta sig till jobbet och ha näst sista lektionen med mina 7or 🙂 ska försöka få ordning i salen idag 🙂 så hoppas att det blir bra 🙂

Tydligen så är det sportvärlden här ikväll med as rolig hockey… och ännu roligare handboll! Asså bo med en sportintresserad när man knappt vet ens hur sporterna går till än mindre hur turneringarna eller tävlingarna går till är verkligen allt annat än kul 😂 men jag kan kanske fixa lite med någon virkning eller sy lite 🙂 har ju massa projekt att grejja med 🙂

❤️ Hoppas ni får en bra dag 🙂 ❤️

En tanke på “Sådär då har dagen börjat :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s