Lördag :)

Jag vaknade ganska pigg där omkring 05.30 då älsklingens klocka ringde men lite snack med Sandra om livets alla saker och efter lite spel på telefonen så somnade jag igen 🙂

Mär jag sedan vaknade så vaknade jag av verk och mådde allt annat än bra, ett samtal från mamma fick mig på lite bättre humör. Tog ut hundarna, fixade disken Och där efter var det frukost i soffan och Chill hemma med hundarna innan dem skulle ut på en långpromenad 🙂 jag stannade dock hemma och plockade skräp och städade så möttes jag och älsklingen ute sedan och lekte med hundarna ❤️❤️

Så var det in och mysa, brygga öl och sätta sig och virka en sväng 🙂 hundarna fick sina klor fixade och är grymt sura på mig eftersom jag gjorde något så grymt som att klippa deras klor! 😂😂

Så dem låg där och såg sjukt ledsna ut, efter lite fjäsk och godis så lugnade dem ner sig och vi var än en gång vänner 😉

Den nya virkade dynan av XL garn blev perfekt och hundarna är nöjda och trötta ❤️ så nu bär det av till Micke och Monica (svärmor) för att äta taccos och se trav och hockey 🙂 men först ska vi slänga lite skräp på vägen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s