Godmorgon :)

3:de advent och kroppen mår inge bra :/ dels så fick jag springa runt efter min lilla jägare igår i skogen! Alva smet än en gång! Asså nu är det inga promenader utan koppel med henne på ett tag! Vet dock inte vad hon jagade men kom sedan springande tillbaka efter en 40 min kanske!

Men annars var kvällen igår super bra 🙂 det var taccos hos Fredriks mamma och sambo och det kollades på trav och hockeyn och sedan blev det lite musikklipp från youtube 🙂 jag fick ihop lite virkat också vilket kändes super skönt då jag haft dessa igång ett tag!

Den som är rosa/svart hann jag med där medans den som har blå i sig gjorde jag klart hemma efter att jag tagit ut och jagat Alva runt skogen här! Eftersom jag skulle vara vaken för att hämta älsklingen sedan! Men det behövdes inte så jag började på en 3:de korg 🙂 denna är blå och grå men jag fick precis slut på garn (klippta lakan och tröjor) så ska väl upp på vinden för att se vad som finns att klippa sönder 😉 Hahaha 😉

Dessa ska visa mina elever hur man kan återbruka tyger som är i för dåligt skick för att sy om dem till något! Lakanen var ganska tunna då dem fått tvättats en hel del och revs sönder super lätt men genom att klippa remsor om ca 4 cm så får man tillbaka styrkan i det 🙂 jag blev super nöjd och vet precis vad jag ska göra med dessa korgar 🙂 men vad tänker jag ännu inte säga eftersom det kommer att bli julklappar 🙂 men ska se vad jag har här antingen i min kista med typ påbörjade projekt eller på vinden för att försöka göra klart detta 🙂

Älsklingen kom hem utan att jag behövde hämta honom typ vid 03 i natt och vi somnade vid 04, så är egentligen helt död och allt bröd är slut och även smöret så skulle behöva åka och handla men orkar inte det just nu :/ kroppen verket och huvudet gör ont :/ får kanske fundera på om jag skulle ta och vila en stund till. Eftersom att hundarna har varit ute och fått frukost hat jag ju lite tid innan dem vill ut igen som jag faktiskt skulle kunna använda till Att vila en stund 🙂 eller så drar jag på en film och försöker att få ihop julklapparna som ligger i hela gästrummet 🙂

Svåra val här 🙂 men ska jag hinna att fixa julklapparna idag så måste jag fixa det nu eftersom vi ska iväg här i Em och vara barnvakt åt världens sötaste viking och aurora 🙂 så får göra det nu isf 🙂 och det känns lite pressande men jag vet inte 🙂 jag har ju 2 paket som ska slås in så sjukt mycket då dem ska vara till julkapps leken här 🙂

Går kanske och letar garn först så jag kan avsluta korgen 🙂 det känns som en bra idé 🙂 tror jag 🙂 så kan man ta julklapparna sedan efter att man vart och handlat 🙂 vi ska ju inte åka förrän 15:00 så jag har ändå lite tid innan vi måste åka 🙂

Men hoppas att ni hade en bra kväll igår 🙂 får en super bra dag idag 🙂 så ska jag sätta fart jag med allt jag ska, borde och vill göra )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s