Godkväll :)

Idag har det vart en fullspäckad dag med att städa och fixa elev arbeten 🙂 det har varit fantastiskt kul även om jag mått dåligt så har jag ändå fått en hel del gjort 🙂 har lite kvar att både städa och greja med i morgon men det löser jag 🙂 förhoppningsvis 🙂 måste virka en hel del till en elev också innan i morgon men det löser jag 🙂

Mina 6or hjälpte mig i garnskåpet, trådskåpet och bland fleece tygerna och började kolla igenom min skog av små tygbitar 🙂 så sherwood skogen blev tillrätta lagd igen 🙂 och det var en god stämning på hela dagen 🙂

Efter jobbet stressade jag iväg till sjukgymnasten och glömde så klart den jvl motorkabeln i men som tur är så återfanns den vid liv! Sedan sjukgymnast och jag fick byta lite övningar för att utmana min stabilitet ännu mer än är inte tränings förbudet lyft eller det var som hon sa att det kvittar just nu om jag går på gym för jag måste aktivera musklerna i bål, rygg och höfter för annars så skadar jag bara lederna där eftersom de musklerna är lite avaktiverade.

Hundarna hittade en basketboll här efter att dem vart ute på promenad och vi fått äta klyftpotatis med kotlett och kantarellsås ❤️❤️ så gott 🙂 sedan åkte älsklingen på Modo matchen jag passade på att virka lite, fixa julklappar och pratade med både Sandra och Linda så det var super skönt 🙂 och mamma och jag pratade meddans vi båda lagade mat så mycket telefon har det blivit idag 🙂 men det blev också 🙂

Julklapps fix genom att både slå in, planera mer köp och virka lite projekt 🙂 fick äntligen användning av det lila garnet som var kvar det är en myskudde det 🙂

Men nu tror jag att jag har jobbat nog för idag och ska slappa med Alva ❤️

Godnatt alla fina ❤️

2 tankar om “Godkväll :)

    • Tack så mycket ❤️❤️ jag får väldigt mycket gjort här nu och det är skönt 🙂 det är sjukt mycket lättare att ta sig upp 🙂 ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s